top of page

Over Iris

Iris Coenen is architect en ontwerper. Door een gedegen technische opleiding combineert zij bouwkundige kennis met gevoel voor stijl en materiaal. Van het maken van bouwkundige plannen en 3D visuals tot en met het ontwerpen van een flyer of visitekaartje; de gebruiker staat altijd centraal.

Ir. Iris Coenen

Opleiding | Iris Coenen studeerde bouwkunde aan de TU Delft en een periode in Frankrijk aan l’Ecole Nationale Supérieur de Montpellier. Zij is in 2007 afgestudeerd in Restauratie en Renovatie met een herontwikkelingsproject in de haven van Antwerpen.

 

Passie | Met een grote passie voor de bestaande bouw en het herbestemmen van bijzondere lokaties heeft zij de afgelopen jaren aan verschillende projecten gewerkt. Van het ontwerpen van een bijzonder visitekaartje of flyer tot en met het begeleiden van projecten in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en bouwgroepen of het geven van verbouwadvies.

 

Ontwerpen | Een nieuwe invulling voor een bestaand gebouw of een strakke flyer voor een nieuw product; Iris heeft een grote passie voor het vormgeven van ideeën. Elk idee begint met een heldere presentatie, zowel in woord als in beeld. Anderen enthousiasmeren en mensen blij maken met een gedegen, uitgewerkt plan is iets wat zij wil bereiken met haar ontwerpen.

 

Iris Coenen Architectuur staat voor duidelijke en goede ontwerpen, heldere adviezen en de gebruiker centraal. Hierdoor is de stap naar een architect laagdrempeliger dan vaak gedacht wordt.

 

IRIS COENEN ARCHITECTUUR staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.  Ir. Iris Coenen staat geregistreerd als architect in het Architectenregister.

bottom of page