top of page

Architectuur

Verbouwing woonhuis

Verbouwing van een jaren '50 woning. De verouderde woning is volledig vernieuwd en aangepast aan de eisen van de moderne tijd. In zeer nauw overleg met de bewoners is een plan gemaakt waarin de bestaande woonkamer naar twee zijden werd uitgebouwd. Door toevoeging van grote, aluminium puien is de oude, donkere woonkamer met aparte keuken veranderd in een lichte, zeer ruime open leefruimte.

CPO Lith en Oijen

Nieuwbouw van 25 eengezinswoningen in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (via Hulshof Architecten) verdeeld over twee locaties: Lith (15 woningen) en Oijen (10 woningen).

Ontwerp woonhuis

Een vervallen vrijstaand dorpshuis in België met daarachter een oude stal wordt verbouwd tot een modern woonhuis. De oude stal wordt gerenoveerd en voorzien van stalen kozijnen en wit stucwerk en zal dienst doen als nieuwe ruime woonkamer.
 

Verbouwing bovenwoning

De bestaande bovenwoning in Rotterdam is opgedeeld in een woonkamer en een keuken met doorkijk naar de eetkamer. Om meer ruimte en licht te creëren op deze verdieping is er een ontwerp gemaakt waarin de niet-dragende wand tussen keuken en woonkamer wordt doorgebroken. Zo ontstaat er een open verdieping die beter aansluit bij de wensen van de bewoners.

bottom of page